FOTO ANKA
FOTO ANKA

Storitve


Storitve

Foto Anka
Računalniško oblikovanje Reprodukcija starih fotografij Presnemavanje video kaset Montaža video posnetkov Video produkcija


Uokvirjanje:

Imamo širok izbor različnih vrst okvirjev. Okvirje vam naredimo po meri vaše fotografije, opremimo ga lahko z raznimi barvami paspartujev, ki bo fotografijo še bolj poudaril. Poleg fotografij, pa vam okvirimo tudi oljne slike, gobeline, papiruse, puzzle… Končan okvir je lahko opremljen s navadnim ali mat steklom. Hrbtišče okvirja, pa je zaščiteno s kartonom.

Računalniško oblikovanje, montaža in oblikovanje fotografij:

Vabila, voščila
Montaže, retuša
Priznanja, zahvale
Poslovne vizitke
Kartice
Koledarji
Novoletne voščilnice
Velikonočne voščilnice

Potrebujete družinsko fotografijo, pa nimate vseh članov na eni fotografiji, mi vam lahko pomagamo.
Prinesite nam fotografije in sestavili vam bomo fotografijo, ki bo trajen spomin še naslednjim rodovom.

 

Z retuširanjem fotografije popravimo vse napake, ki so lahko nastale zaradi napake ali nečistoče fotografskega tipala. Popravimo pa lahko tudi majhne kožne napake na portretirancu. S tem postane koža bol čista in lepša.

 

Z mehčanjem posnetkov, zabrišemo ostre linije in zaostrene poteze na obrazu. S tem postane obraz bol gladek, videz bol mili in izgled pomlajen. Celoten izgled takšnega posnetek, je lahko tudi bol romantičen, kar je pri poročnih portretih velikega pomena.

 

Posnetkom pa lahko po potrebi dodamo razne okraske, kot so prstani, napisi, rože… a moramo pri tem biti pazljivi, da ne pretiravamo. Če dodamo preveč okraskov ali neprimerne, lahko dober posnetek samo pokvarimo – naredimo kičastega.

 

Z zameglitvijo robov posnetka z različnimi barvami, dosežemo večji poudarek na portretiranca. Zakrijemo lahko nezaželene dele ozadja, hkrati pa dobimo dodaten učinek romantičnosti.

 

Reprodukcija starih fotografij

Presnemavanje video kaset

Imate doma še stare videokasete (VHS, VHS-C, Mini DV, HI8), pa nimate več predvajalnika za te kasete. Brez skrbi, vaši spomini niso izgubljeni! Vse vaše videokasete vam lahko presnamemo na DVD ali shranimo na USB ključek.

Montaža video posnetkov

Tudi iz vaših video posnetkov lahko naredimo video film.

Bi radi svojim sorodnikom, prijateljem pokazali vaše potovanje, praznovanja…, pa so posnetki predolg, sami pa nimate strokovnega znanja za montažo video posnetkov?

Z našo opremo in strokovnim znanjem, vam lahko vaše posnetke po želji razrežemo in uredimo. Tako urejen video posnetek, boste z veseljem pokazali vašim sorodnikom in prijateljem.

Video produkcija

Pomembni dogodki našega življenja, kot so sveti krst, prvo obhajilo, valete, maturantski ples, sveta birma, poroka, Abrahami, obletnice…  nedvomno ostanejo zabeležena v našem spominu ter v naših srcih. Da pa boste lahko te lepe trenutke vašega življenja obujali ter delili z vašimi sorodniki, prijatelji, znanci… , vam posnamemo, oblikujemo in izdelamo video film nepozabnih trenutkov vaših dogodkov.

S kreativnimi snemalci in fotografi, kvalitetno opremo, izkušnjami ter ugodno ceno, ustvarimo kvalitetne video izdelke, s katerim se boste radi spominjali vaših najlepših trenutkov. Ker se ukvarjamo s snemanjem in fotografiranjem, dopolnjujemo naše video filme tudi s kvalitetnimi fotografijami. Z našimi snemalci in fotografi, imate obenem pokrito snemanje in fotografiranje.

Z veseljem vam bomo zabeležili zgodbo vaših nepozabnih trenutkov.

Za snemanje uporabljamo kamere z neverjetno kvaliteto zapisa slike v visoki ločljivosti  - HD kvaliteta, ter možnost ustvarjanja posebnih efektov.Cenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon