FOTO ANKA
FOTO ANKA

Ekipa


O nas - Ekipa

Foto Anka

Marcel Holcman

»Fotografija mi je bila tako rekoč položena v zibelko.«

Fotografska tradicija naše družine se je začela z našim dedkom, ki je bil prvi poklicni fotograf dravske doline.

Veselje do fotografiranja, sem verjetno podedoval že po dedku in kasneje po mami Anki Holcman, marsikaj sta mi pripovedovala o tem poklicu. Tako sem po osnovni šoli vso izobraževanje in delo usmeril v poklic fotografa. Uspešno sem zaključil srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani in pozneje z opravljenimi izpiti kot prvi v državi Sloveniji pridobil naziv FOTOGRAFSKI MOJSTER.

Svoje znanje pa sem pozneje dopolnjeval s šolanjem v smeri multimedije.

Že po naravi sem ljubitelj narave. Vse lepo rad ujamem v fotografski objektiv. Prevzame me svetloba, barve, predvsem pa človek v vseh svojih dejavnostih, kot višek te narave. Kjerkoli hodim, vse skušam ujeti v svoj objektiv in kasneje vse posnetke proučujem in strokovno obdelujem.

Kot poročni fotograf se z vso energijo in osebno zavzetostjo zlijem z poročnim parom, s katerimi se že pred samim velikim dogodkom pogovorimo, dogovorimo in dodelamo, kar stranka želi in kar je za njiju najpomembnejše da ovekovečim.

To je zame kot fotografa nepozaben dogodek in ga skušam z objektivom čim lepše, strokovno in doživeto ovekovečiti.

Pri  fotografiranju poroke se želim čim bolj približat poročnemu dogajanju in tudi ustvariti vzdušje in razpoloženje za sproščeno poziranje, tako da so posnetki čim lepši in čim bolj zanimivi.

 

Marko Matija

Fotograf – fotografski atelje Radlje ob Dravi

Že v OŠ sem želel ujeti trenutke, vendar nisem imel prav dobrega fotoaparata, ne znanja! Danes lahko rečem, da so slike žive v meni. Ujamem jih, če se le pustijo. S profesionalnim pristopom je to tudi mogoče! Rad fotografiram naravo skozi vse letne čase, ljudi, ki izžarevajo toplino, prikupne živalske podobe,... Verjamem, da se ljudje najdejo v mojih fotografijah, ki pripovedujejo vsaka svojo zgodbo. "Dobra fotografija je večen spomin!"

 

David P. Holcman

Fotograf  - fotografski atelje Radlje ob Dravi

Pri vsakem delu je pomembno, da ga opravljamo z veseljem, le tako smo mu lahko 100% predani in ga posledično tudi uspešno opravljamo. Fotografija je zame več kot delo - je način izražanja.

 

Branko Verhnjak

Fotograf – fotografski atelje Dravograd

Fotografija je zame velika vrednost - ujet trenutek, ki ostane za bodočnost. Kot fotograf z večletnimi izkušnjami na področju fotografije sprejeman delo fotografa kot poslanstvo.

 

Teodor Perušek

Fotograf -  fotografski ateljeje v Selnici ob Dravi.

Odlikuje me oseben in  profesionalen pristop. Fotografija za mene ni konjiček, ampak je to moj poklic. Z znanjem, predanostjo do fotografije in s pomočjo najboljše opreme vama garantiram kvalitetno fotografiranje.

 

Valerija Holcman

Fotograf – fotografski atelje Slovenj Gradec

Fotoaparat je zame kot tretje oko. Z njim zajameš neskončno dogodkov v naravi, med ljudmi, različnimi dogodki in nepozabnimi trenutki, ki ostanejo zabeleženi – fotografija ta ostane zapisana v zgodovino. Pogled in delo v fotografski stroki me je naučil moj osebni učitelj in mož Marcel Holcman.Cenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon