FOTO ANKA
FOTO ANKA

O nas


O nas

Foto Anka
Poslovalnice Kontakt Ekipa Tako so nekoč, danes pa...
Z vami že od leta 1928. Zaupajte nam še naprej…..Vaša Foto Anka.

Začetnik našega družinskega podjetja je Mihael Holcman, nasledila ga je njegova hčerka Anka Holcman, ki je pridobila za to dejavnost svoja sinova Davida in Marcela. Sloves dobrega fotografa nam je pridobil stari oče, ki je bil znan kot odličen fotograf. Svoje znanje si je začel nabirat že leta 1928 in tako se naše podjetje ponaša že z 89 letno tradicijo. Iz ljubiteljske fotografije se je z nenehnim usposabljanjem, s strokovnim in mojstrskim šolanjem in trudom za dobrimi in lepimi rezultati razvilo v ugledno družinsko fotografsko podjetje. Kvaliteto, pa nenehoma dopolnjujemo z udeleževanjem na seminarjih doma in na mednarodnem področju, katero prenašamo tudi na naše delavce.

Smo pa to ljudje, ki smo odrasli ob skoraj vsakodnevnem kukanju skozi fotografski objektiv, opazovali ljudi kako se z nasmehom pripravljajo na tisti čarobni trenutek, ko prileti "ptička",  da smo že od malega naprej spoznavali tisti, za marsikoga čarobni postopek, ko je iz filmskega negativa v temnici nastala fotografija. Fotografija. Tista čudovita stvar, ki tudi danes v sodobnem času še vedno povzroči trenutek zamaknjenosti, ko se zazrete v svojo podobo ali podobe oseb, ki so vam poznane in drage. Podobo ki smo jo uspeli ujeti v tisti dobri polovici sekunde, ki ostane še za dolge čase zabeležena v vašem albumu ali pa označuje vaš osebni dokument.

Veseli smo, ko nam zaupate to nalogo, ki jo opravljamo z neizmernim zadovoljstvom in nas napolnjuje s prepričanjem, da smo zaradi vašega zaupanja soustvarjalci vaše osebne, kot tudi ljudske zgodovine v tem prostoru, kjer delamo. Zavedamo se, da je verjetno v slehernem albumu prebivalcev z območja Dravske doline moč odkriti kakšno fotografijo, ki je prišla iz naše temnice ali pa v današnjem času iz našega stroja za izdelovanje fotografij… Poleg tega jih je moč najti v knjigah, ki so izšle v našem koncu, na razglednicah, v turističnih vodnikih, drugih tiskovinah in še kje se najdejo.

Že nekaj časa je pri nas povsem običajno, da prejmete fotografije pomembnih dogodkov še v času, ko se malce prej fotografirani udeleženci še niti raziti niste uspeli. Poroka je recimo že takšen dogodek. Tudi ob drugih priložnostih smo, kar se hitrosti izdelave tiče dosledni. Veseli nas, ker pri poslovanju z nami zaznate, da vas obravnavamo povsem individualno, ko se poskušamo optimalno približati vašim željam in potrebam. Da je tako pričajo vaša priporočila sorodnikom, prijateljem in znancem, da se odločajo za sodelovanje z nami.

Tudi v prihodnosti smo vam pripravljeni nuditi kvalitetne in konkurenčne storitve na področju izdelave fotografij, ki ste jih posneli sami, beležili bomo trenutke ob vaših življenjskih prelomnicah, kot so rojstvo, krst, obhajilo, birma, spomine na šolske dni , poroke in njihove srebrne, zlate… potrditve, kot tudi slovesa od dragih ali znanih oseb, druge dogodke, ki kakorkoli zadevajo vas same ali pa vaš kraj in končno bomo beležili dogodke, ki na takšen ali drugačen način spreminjajo podobo krajev, kjer vsi skupaj živimo. Zagotavljamo vam kvalitetne in konkurenčne storitve pri storitvah na področju amaterske fotografije, omogočali vam bomo izposojo oblačil za posebne priložnosti, kot sta krst in obhajilo, izdelali vam bomo vabila, čestitke, voščila, dodali tekste na slike, po potrebi korigirali kakšne napakice (rdeče oči), vam naredili montirano sliko, povečavo, reprodukcijo…Verjetno je še marsikaj, kar vam bomo ponudili. Verjamemo, da vam bomo zaradi naše ljubezni do poklica in dela, ki ga opravljamo tudi v bodoče znali z iskrenim nasmeškom izreči dobrodošlico, ko boste stopili v naše poslovalnice in vam zaželeti vse dobro, ko boste odhajali.Cenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon