FOTO ANKA
FOTO ANKA

Vabila, voščila, kartice


Izdelki - Vabila, voščila, kartice

Foto Anka

Izdelajte si privlačno unikatno vabilo, ki bo vsakemu ostalo kot lep spomin. V ponudbi imamo vabila za poročna slavja, rojstne dneve, krst, obletnice, prireditve, otvoritve in podobno. Z našo pesto izbiro različnih oblik vabil, boste lahko hitro našli pravo vabilo za vaše potrebe.

Vabila so lahko izdelana na foto papir (foto vabilo), ali kot tiskana oblika na različne vrste papirjev.

Z lastno ali otroško fotografijo so vabila z izrednim navdušenjem sprejeta pri prejemnikih, zlasti še pri ožjih sorodnikih, ki jih radi hranijo v družinskih albumih.

Za oblikovanje vabila lahko uporabljate naš brezplačen spletni program, s katerim si lahko vabilo oblikujete, dodate besedilo in ga pošljete v izdelavo. Če pa želite, pa nam lahko pošljete besedilo in fotografije in naši oblikovalci vam bodo vabilo strokovno oblikovali, ter vam ga poslali v predogled.

Vabilo je lahko gotovo že v enem dnevu.

Izdelamo vabila za poročna slavja, rojstne dneve, krst, obletnice, prireditve, otvoritve in podobno.

Z lastno ali otroško fotografijo so zelo lepo sprejeta pri prejemnikih, zlasti pa še pri ožjih sorodnikih, ki jih radi hranijo v družinskih albumih.

Na podlagi vaših osebnih želja izdelamo unikatno vabilo. Tako oblikovano vabilo bo najbolj zadovoljilo vaša pričakovanja.

Vabila so lahko različne oblike in velikosti. Izdelana pa so lahko kot foto vabila ali kot tiskana vabila. Pri tiskani obliki vabil, imate možnost izbire med različnimi vrstami in barvami papirjev, na katero se vabilo natisne.

 

Vabilo za krst

Zelo priljubljena pa so krstna foto vabila, ki je oblikovano s fotografijo krščenca. Takšno foto vabilo je hkrati izjemno lep spomin. Pri Foto Anki poskrbimo, da je vabilo vajina želja in naš izdelek, ki ga s skupnim pogovorom oblikujemo. Vabilo je torej plod našega znanja in vašega okusa.Program

save_alt
PRENOS programa
Prenesi si brezplačni, preprost in napreden program za naročanje fotografij preko spleta.

Na voljo za operacijski sistem
Windows in MAC.
Predlogi izdelkov
Povpraševanje
Zadeva: Vabila, voščila, karticeCenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon