FOTO ANKA
Košarica
FOTO ANKA

Izdelava fotografij


Izdelki - Izdelava fotografij

Foto Anka

Ne čakajte ... da vaši slikovni spomini izginejo!
Izdelajte si fotografije, foto knjige, vabila, foto koledarje, foto voščilnice...

Za vas smo pripravili nov brezplačni in enostavni program za naročanje fotografij preko spleta. S tem programom, lahko svoje fotografije prenesete k nam v izdelavo, preko vašega računalnika! Program je zelo preprost za uporabo, hiter in sodoben. Omogoča vam ročno obdelavo vaših fotografij. Fotografije lahko barvno in kontrastno uravnate, jim narediti izrez, popravite rdeče oči, spremenite v črno belo ali sepija...  Nudimo vam možnost naročanja fotografij različnih velikosti po zelo ugodnih cenah. Imamo široko ponudbo foto koledarjev, foto voščilnic, vabil, vizitk, puzzlov, foto daril, foto knjig, tisk na majice, krstne prtičke, krstnih sveč,  okvirje... Fotografije vam razvijemo kvalitetno in hitro. Uporabljamo sodobne stroje za razvijanje fotografij, ter programsko opremo, s katero vam lahko vaše fotografije pred razvijanjem po želji popravimo.

Cenik za različne velikosti fotografij za kos
Cena (EUR)
Velikost fotografije
0,11
10x14 cm
0,12
10x15 cm
0,13
11x15 cm
0,20
13x18 cm
0,45
15x20 cm
0,98
20x30 cm
2,20
30x40 cm
2,50
30x45 cm
7,70
30x90 cm

Preglejte celoten cenik.
 

Cene veljajo samo za naročila preko našega novega spletnega programa za naročanje fotografij!!!
Pri oddaji večjih naročil v istem dnevu, se morebitni poštni stroški ne seštevajo, ampak se obračunajo samo eni stroški pošiljanja.

IZDELAVA FOTOGRAFIJ: IZDELAVA FOTOGRAFIJ IZ TELEFONOV!!! (Izdelamo vam tudi fotografije iz vaših telefonov. Fotografije nam lahko pošljete na našo e-pošto, lahko pa pridete tudi v naše poslovalnice, kjer vam bomo pomagali shraniti vaše fotografije iz telefonov. Fotografije iz vaših telefonov pa lahko pošljete tudi preko bluetooth.Povpraševanje
Zadeva: Izdelava fotografijCenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon