FOTO ANKA
FOTO ANKA

Reportažna fotografija


Fotografija - Reportažna fotografija

Foto Anka

K reportažni fotografiji spada fotografiranje na terenu: porok, krstov, rojstnih dni, obletnic, skupin, prva obhajila, birme, slavja, maturantski plesi, valete in tudi zadnje slovo (pogrebov).

Poroka naj ne mine brez najboljšega fotografa. Za vas se bo trudila Foto ANKA Holcman.

 

Fotografiranje krsta

Sveti krst je prvi zakrament, ki ga bo prejel vaš otrok. Ker je navada, da se ob krstu zbere večjo sorodstvo, je prav, da povabite tudi poklicnega fotografa. Fotografiranje krsta je zahtevno, ker morajo biti posnetki pravilno napravljeni v določenem zaporedju, saj ponovitve ni. Pri  fotografiranju krsta moraš ujeti vse detajle in to tako, da  lahko naročite tudi lepo krstno foto knjigo ali pa samo posamezne fotografije.

Fotografiranje krsta vam strokovno in kvalitetno opravi FOTO ANKA Holcman.

 

Fotografiranje obletnic, skupin …

V kratkem načrtujete praznovanje obletnice osnovne šole, mature, zaključna srečanja ...? Ne dovolite, da tako lepi dogodki ostanejo brez dovršene fotografije. Zato dovolite, da za vse to poskrbimo mi.

Pri Foto Anki Vam namreč skupinske fotografije po želji izdelamo še isti dan. Na Vašo željo Vam fotografijo opremimo tudi z datumom, krajem in drugimi napisi. Dobite pa jo lahko v unikatni mapici ali brez nje.Predlogi izdelkov
Povpraševanje
Zadeva: Reportažna fotografijaCenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon