FOTO ANKA
FOTO ANKA

Montaža in oblikovanje fotografij


Fotografija - Montaža in oblikovanje fotografij

Foto Anka

Potrebujete družinsko fotografijo, pa nimate vseh članov na eni fotografiji, mi vam lahko pomagamo. Prinesite nam fotografije in sestavili vam bomo fotografijo, ki bo trajen spomin še naslednjim rodovom. S prihodom digitalne tehnologije, se je odprlo veliko več možnosti, kot so jih imeli stari fotografski mojstri.

Z našim strokovnim računalniškem znanjem in sodobno opremo, lahko vašim starim poškodovanim fotografijam pripomoremo do novega sijaja. Vsako staro fotografijo vam lahko računalniško retuširamo. Fotografije so lahko poškodovane, raztrgane, zbledele, potemne… Vse te napake, vam s strokovno retušo fotografij odpravimo.

Z retuširanjem fotografije popravimo vse napake, ki so lahko nastale zaradi napake ali nečistoče fotografskega tipala. Popravimo pa lahko tudi majhne kožne napake na portretirancu. S tem postane koža bol čista in lepša.

Z mehčanjem posnetkov, zabrišemo ostre linije in zaostrene poteze na obrazu. S tem postane obraz bol gladek, videz bol mili in izgled pomlajen. Celoten izgled takšnega posnetek, je lahko tudi bol romantičen, kar je pri poročnih portretih velikega pomena.

 

Posnetkom pa lahko po potrebi dodamo razne okraske, kot so prstani, napisi, rože… a moramo pri tem biti pazljivi, da ne pretiravamo. Če dodamo preveč okraskov ali neprimerne, lahko dober posnetek samo pokvarimo – naredimo kičastega.

 

Z zameglitvijo robov posnetka z različnimi barvami, dosežemo večji poudarek na portretiranca. Zakrijemo lahko nezaželene dele ozadja, hkrati pa dobimo dodaten učinek romantičnosti.Predlogi izdelkov
Povpraševanje
Zadeva: Montaža in oblikovanje fotografijCenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon