FOTO ANKA
FOTO ANKA

Fotografija


Fotografija

Foto Anka
Poročna fotografija Poročni album Portretna, studijska fotografija Fotografiranje dojenčkov Fotografiranje nosečnic Reportažna fotografija Krajinska fotografija Fotografiranje objektov Maturantski plesi in valete Montaža in oblikovanje fotografij Polonca & Klavdija

V današnjem času imamo pametne telefone, ki so sposobni narediti zelo kvalitetne fotografije in video posnetke. Vsak dan se digitalna tehnologija izpopolnjuje, tako da je digitalno zajemanje fotografije vedno kvalitetnejše, fotoaparati in pametni telefoni pa so zmeraj hitrejši in boljši. Narejene posnetke lahko z naknadno računalniško obdelavo obdelamo, predelamo ali popolnoma spremenimo.

Ves razvoj digitalne tehnologije, ki fotografu nedvomno pomaga pri nastanku kvalitetnih posnetkov in še tako dobra elektronika pa ne more nadomestiti očesa, znanja in izkušenj dobrega fotografa. Za nastanek dobrega posnetka je poleg poznavanje delovanja fotoaparata in računalniške programske opreme za obdelavo digitalnih posnetkov, pomemben pristop in izkušnje fotografa. Na veliki večini posnetih fotografij je motiv ljudi. Tako je dober pristop fotografa do osebe nujen. Z zaupanjem portretiranca, ki ga fotograf lahko pridobi skozi komunikacijo, lahko nastanejo odlični portretni posnetki, ki bodo lep spomini tudi za poznejše rodove. Pridobivanje znanja nove tehnologije in komunikacije tako postaja vse bolj pomembna pri nastajanju dobrega portretnega posnetka.

Dobra fotografija nam bo pomagala pričarati nepozabne trenutke našega življenja.Cenik | Kontakt | Program
Foto ANKA - Facebook Foto ANKA - Telefon Foto ANKA - Instagram Foto ANKA - Telefon