Reportažna fotografija

Reportažna fotografija

Reportažna – terenska fotografija vam prikaže nepozabno zgodbo | Foto Anka

K reportažni fotografiji spada fotografiranje na terenu:
  • porok,
  • rojstnih dni,
  • obletnic,
  • skupin,
  • prva obhajila, birme, sv. krstov
  • slavja,
  • maturantski plesi, valete
  • in tudi zadnje slovo (pogrebov).

Poroka naj ne mine brez najboljšega fotografa.

Za vas se bo trudila Foto ANKA Holcman

Fotografiranje krsta.

Sveti krst je prvi zakrament, ki ga bo prejel vaš otrok. Ker je navada, da se ob krstu zbere večjo sorodstvo, je prav, da povabite tudi poklicnega fotografa. Fotografiranje krsta je zahtevno, ker morajo biti posnetki pravilno napravljeni v določenem zaporedju, saj ponovitve ni. Pri fotografiranju krsta moraš ujeti vse detajle in to tako, da lahko naročite tudi lepo krstno foto knjigo ali pa samo posamezne fotografije.

Fotografiranje krsta vam strokovno in kvalitetno opravi FOTO ANKA Holcman.

Fotografiranje obletnic, skupin …

V kratkem načrtujete praznovanje obletnice osnovne šole, mature, zaključna srečanja ...? Ne dovolite, da tako lepi dogodki ostanejo brez dovršene fotografije. Zato dovolite, da za vse to poskrbimo mi.

Pri Foto Anki Vam namreč skupinske fotografije po želji izdelamo še isti dan. Na Vašo željo Vam fotografijo opremimo tudi z datumom, krajem in drugimi napisi. Dobite pa jo lahko v unikatni mapici ali brez nje.

Fotografiranje objektov

Ste pred kratkim odprli nov objekt? Ste mogoče pravkar že obstoječega obnovili? Ne čakajte, pokličite nas, in za Vas bomo naredili dovršeno fotografijo Vašega objekta, ki bo Vam in Vašim nadaljnjim generacijam ostala v trajen spomin.

Fotografije poslovnih objektov lahko uporabite za tiskano reklamo, jumbo plakate, poslovne vizitke, spletno stran…

Maturantski plesi in valete

Pri tej vrsti dogodkov, pa smo se v našem podjetju še posebej pripravili, saj imamo za ta namen narejeno spletno stran www.nakup-fotografij.si , ki je namenjena samo prodaji fotografij narejenih na takšnih dogodkih.

Z našo ekipo, postavimo foto studio na terenu, kjer se odvija maturantski ples ali valeta in vsakega udeleženca plesa lahko profesionalno fotografiramo samega, s sošolci, prijatelji, družino, sorodniki.

Pri portretih naredimo veliko različnih posnetkov, nekatere od teh tudi obdelamo (črno belo), vse posnetke pa si lahko pogledate in po želji naročite preko naše spletni strani www.nakup-fotografij.si. Prav tako si lahko na spletni strani www.nakup-fotografij.si pogledate in naročite fotografije od celotnega programa maturantskega plesa ali valete.

Povpraševanje
Pošlji povpraševanje